// svar på spørsmålsrunden.

Da var det på tide å svare på spørsmålene som har blitt sendt inn.
hva er din største lidenskap?
kanin & foto. Beskriv deg selv med 1 ord rar. SKulle du ønske at du var på¨topplisten? Helt ærlig... nei! Njoa, du får mye oppmerksomhet og mye fint ved det, men jeg er ikke personen til å takle drittslenging og kritikk! Hva er din favorittfarge? Hm, blå? Liker alle farger, jeg. Hvis du kunne velge, Hund, hest, kanin, gnager eller Katt? Kanin, ingen tvil. Når begynnte du og blogge? For en gooood stund siden, men starter først opp på denne i februar. Hund eller Hest Tror det må bli... hest! Eller nei, hund.. aaaner rett og slett ikke! Kanin eller Katt? Kanin!! Beste frukt? Banan!


Beste blogg?
finnes så mange utrolig bra blogger. Men f.eks www.xscream.blogg.no, www.kankara.blogg.no & www.kamillaah.blogg.no er bra blogger! Liker du sopp? Nå liker jeg faktisk sopp. Gjorde ikke før. - Hvilken kjendis ville du vært saman med? Josh Harnett, Ben Affleck og sånne menn er jo deilige, men helt ærlig så ville jeg ikke vært sammen med en kjendis.  Kva liker du best ved deg selv? At jeg ikke krever all oppmerksomhet. - Er du jomfrue? Inga, du er ikke morsom, du vet jeg er for liten for sånt sengekos!!!! *w*- Er du hekta på Voe, som ålle andre fjortiser er? Hekta? Nei! Men må innrømme jeg titter innom nå og da! - Har du gode karakterer? I enkelte fag gjør jeg det ikke så verst. Men det trengs nok en litt større jobbeinnsats til neste år.

Hvorfor startet du å blogge?
Elsker å dele bildene mine rett og slett. Også synes jeg at man får det litt mer oversiktlig ved å blogge, da havner liksom dagene ut på bloggen. Vanskelig å forklare, men jaa. Hvilke blogger leser du? Jeg leser de fleste som jeg har som 'venner' her på blogg.no! Så syntes jeg Kristina Andersen hadde en bra blogg, men nå har hun jo skiftet domene.. Så orker rett og slett ikke følge med mer.. Favoritt kaninrase? Det må vel bli Dvergvedder, siden det er det det ofte går i her i heimen. Favoritt hesterase? Shetlandsponnier er herlige. ♥ Matilde Brandt eller Voe? Mathilde Brandt, ingen tvil!! Utrolig dyktig fotograf. Frukt eller grønnsaker? Frukt. Beste middag? Lasagne er en klar kandidat på topplisten! Har du kjærste? Det er en grunn til at eksen slo opp. Huhuh. Hvor mange bestevenner har du? Jeg har tre stk.  Ich bin very glad i dem. Drømmejobb? Hm, fotograf eller dyrlege. Men hallo, fotograf går det ikke ann å leve på... og dyrlege.. nevnte jeg karakterene man må ha!? ush. Hvilket kamera bruker du ? Canon eos 1000D!

I  <3 this.
Hvilket redigeringsprogram bruker du ? Bruker alt fra GIMP, photofiltre til picnik.com & photoshop elements 8. Hva er din yndlingsbrus ? Sprite eller 7 up. Hvilke øyenfarge har du ? Brune. hva er favoritt motivet ditt? (å ta bilde av) :) alt innen katogorien 'dyr'. Fotogene vesen! Og blomster.. yndlingsrett? (må ikke være middag) hmm, en sånn thailandsk suppe m/ glassnudler, kjøttdeig og noe greier. ♥ Drømmehesterase? Stor hest. Har ikke peiling på hest.Q; Synes du jeg svarte greit nok?

10 kommentarer

Kristin <3

29.jun.2010 kl.14:31

Elsker headeren din! ^^

Maria Haugen

29.jun.2010 kl.23:12

Bra svar! :) Du er kjempeflink til å blogge!

Fast leser jeg nå. (aa)

Rebecca M. Skarpås

01.jul.2010 kl.18:04

Maria Haugen: Aw, så utrolig koselig. :- D

leah

02.jul.2010 kl.08:30

Kjempefin header :3

anna jørgensen ü

14.aug.2010 kl.15:55

bra svar!

Janka - Fotografering & Hverdag!

14.aug.2010 kl.16:13

Søte svar! :>

Ramonika

02.sep.2010 kl.18:28

Jeg synes du svarte veldig bra:)

T.H.A

03.sep.2010 kl.15:01

Bra svart :)

emmaa

05.sep.2010 kl.12:24

banan. :3 <3

Lille pija!

09.des.2010 kl.18:34

Bra svart ^^

Skriv en ny kommentar

hits