Noe å se frem til

Okei, kleint.. Skal prøve å ramse opp ting som jeg kan se ordentlig frem til, som kan få meg på litt andre  tanker enn det jeg har hatt i hodet mitt nå. Skriver dette for min egen skyld, så _nei_, absolutt ikke vits å lese hele innlegget. Er ganske sikker på at mange av dere tilslutt blir seende ut som spørsmålstegn, i og med at jeg skriver om ting dere ikke vet noe om.. Kleint nr. 2. Når har jeg noen gang skrevet et ordentlig innlegg? Med tanker, skildringer og følelser.. aldri! Vet ikke om jeg helt klarer det heller.. føler meg rett og slett dum. Kanskje jeg heller skal ramse opp hva jeg virkelig kan se frem til?

 • CRUISE.  [ITALIA, KROATIA & SLOVENIA]


  Ehe, JA TAKK!
  ph_ google
 • FLYTTE
  Vi skal flytte før sommeren, og mamma har allerede sagt "Jeg regner med at vi får huset" om det forrige huset vi mest sannsynlig skulle flytte til. Og nå skal vi på to visninger denne uken, og håper virkelig på at vi flytter til det ene. Kan ha med alle 5 kaninene mine uten problem, og får mest sannsynlig hund.
  Ville vært veldig avslappende å vite at "DER skal jeg bo".  ph_ google.no
 • SOMMEREN
  Det sier seg vel selv.. Varme, sol, is, lite klær, stranda... åh! ♥

  ph_rebecca m. skarpås
 • VIDEREGÅENDE
  Søkte Horten Media og Kommunikasjon som 1.valg og Greveskogen resturant og matfag som 2.valg, og jeg ser virkelig frem til å komme meg vekk fra Ungdomskolen nå. Er mer enn klar for nye mennesker og mye fysisk arbeid på skolen.


HVA SER DU FREM TIL?

8 kommentarer

Katrine - mote og fotografi ♥

21.mar.2011 kl.21:01

du har nå blitt vurdert på min blogg :-)

Heidi Marita

22.mar.2011 kl.13:05

Cruiset så utrolig digg ut!

AmalieMaria<33

23.mar.2011 kl.16:04

Hallo, lillesøsteren til Benjamin her :D Elsker headeren din, og kaninene dine er kjempe søte :) Høres fint ut det du skal :) Kos deg :D Jeg gleder meg til Tyrkia-tur med en venninne, og Englands tur med storebror :D Ville bare legge inn en komentar jeg, hihi, litt merkelig, men jeg er litt sånn jeg ;)

Rebecca M. Skarpås

29.mar.2011 kl.18:18

AmalieMaria3: Heihei, Amalie! :-D Ntå, så koselig du synes det. Tusen takk! Det skal jeg. ^^ Hørte du skulle det, du må kose deg du også! :-D Hihi! ^^

Rebecca M. Skarpås

29.mar.2011 kl.18:18

Heidi Marita: jaa! ^^

Rebecca M. Skarpås

29.mar.2011 kl.18:18

k a t r i n e: Så koselig! :-)

Equine

19.apr.2011 kl.13:01

De bildene av det Cruice så utrolig herlig ut!

Heldig du, som skal dit. ^^

Superkult bilde, du har tatt av blomstene!

Maren Linnea

19.apr.2011 kl.13:12

Cruise ja, det gleder jeg meg så sinnsykt til.. Og så gleder jeg med til jeg endelig har konfirmasjon (-:

Skriv en ny kommentar

hits