SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

Hvis du kunne tilbringe en dag med favorittartisten din, hva hadde dere funnet på?
Hmm, er usikker på hvem som er favoritten da, men kanskje spist en god middag og dessert, og så hadde jeg kanskje gått ordentlig inn for å bli godt kjent med h*n, slik at h*n kanskje ville møtt meg igjen. Høhø
 
 

Sikker på at Nelly og jeg hadde funnet tonen..
 
Har du dyr? isåfall, hva?
Har 4 kaniner, og en skal muligens få unger. 3 Dvergveddere og 1 Sachsengold!

Theodorgullet 
Hva er favorittmaten din?
Det er så mye forskjellig! Men var ordentlig fan av grøt før. Liker salat, tapas, ostesmørbrød (lol) og lasagne og mye mye mer! 
Favorittmuskk? (band/artist, sang osv.)
Hører stort sett bare på menn. Liker bl.a Nelly (rapperen), 50 Cent, Sean Paul osv. Sanger jeg hører mye på atm: Dilemma, Ride with me, Coming Home, Our own way, Alcoholik, Body on me og Someday.
 
Hva skal du i påsken?
Så langt har jeg vært med venner og slappa av, festa osv. Skal en tur til mormoren og morfaren min, og bortsett fra det, blir jeg nok å være med venner resten av ferien!
 
Hva gjør du på fritiden?
Er med vennene mine, steller med kaninene, gjør lekser, tegner, tar bilder, øver til prøver, shopper, jobber, chiller forann PC'n og sånne ting.

 
Har du jobb?
Har ingen ordentlig jobb. Vasker, raker løv, maler osv. hos noen venner av mamma og pappa, siden hun ene har leddgikt. Får muligens jobb på Jungelby. Hehe, hei skitne unger og ketchupsøl!
 
Hvorfor har du en blogg? (pga. foto, skrivelyst, el.)
Jeg har egentlig bloggen fordi jeg vil ha et sted å kunne ha grei oversikt over bildene mine. Men i det siste har det vært mye jeg har hatt lyst til å skrive ned, så har blitt litt "følelses"innlegg her. Skriver egentlig fordi jeg liker å få skrevet ting ned, iom at hodet mitt da blir tømt for unødvendige tanker.
 
Om du hadde kunnet valgt, ville du bodd her i Norge, eller i Spania, Portugal, o.l.?
Ville ikke flyttet fra vennene mine, så ville nok bodd i Norge, ikke her hvor jeg bor nå, men i et stort og fint hus med lett tilgang til buss o.l, siden jeg er greit avhengig av det for tiden.
 
Hva tenker du når du har tatt et bilde du er utrolig fornøyd med, men får masse negativ kritikk på det når du stolt viser det fram?
Tar det til meg, hvis kritikken er greit konstruktiv. Blir ikke såret av sånt, liker jeg bildet mitt veldig godt så gjør jeg det. Alle kan jo ikke like alt.Hvor mange ganger har farget håret? (hvis du har farget det?)
Har rett og slett ikke aning på hvor mange ganger. Har stripet det en del, og nå har jeg farget hele brunt! (Har egentlig svart)..

Håret mitt blir ihvertfall greit brunt når sola skinner på det..
 
Hva hadde du klart deg lengst uten, kamera eller pc?
Hm, tror det må bli PC. Bruker jo den til bl.a facebook o.l, og da kan man jo heller prate face 2 face med vennene sine, enn å chatte med dem.
 
Hvor lenge har du hatt blogg?
"
Opprettet: 23.jan.2010"
 
Hvorfor kalte du bloggen beccams.blogg.no?
Fordi jeg heter Rebecca M. Skarpås. "BeccaMS".. Skjønner? 
 
Hva liker du best å ta bilde av? (dyr, blomster, osv.)
Liker best å ta bilder av dyr, mennesker og blomster. Skal få kjøpt meg macrolinse til sommeren, så da går det nok mye i blomsterbilder og bilder av innsekter!


 
Bruker du sminke som du VET at er testet på dyr?
Nei. Kjøper skjeldent sminke selv, i og med at mamma pleier å bestille til meg fra eyeslipsface, og der er det vel ikke testet på dyr heller? Ville aldri kjøpt sminke jeg VET er testet på dyr.
 
Hva vil du helst ha, høye lesertall, eller mange kommentarer?
Kommentarer. Alltid koselig med kommentarer! 
Hvordan tar du konstruktiv kritikk, bra eller dårlig?
Vil nå si jeg tar det bra, men kan jo være uenig i det som blir sagt, men da sier jeg det som regel bare stille for meg selv. Konstruktiv kritikk er bare flott! Vil jo forberede meg.
Hva er drømmen din, innenfor hvilket yrke du vil ha?
Har egentlig ingen drømmejobb, men hvis jeg må velge, sier jeg fotograf. MEN, det er såå mange som er intr. i foto, så det er liten sjanse for at jeg kan leve på det! Finnes jo så mange flinke der ute! 
 
Påskemarsipan eller lilla påskeegg?
Hvis du snakker om påskeegg i lilla kartong, ville jeg valgt det. 
Hvor mange språk kan du?
Kan norsk. Og ville nok klart å gjort meg forstått hvis noen hadde bedt meg snakke engelsk. Kan også noen ord og setninger på thailandsk og persisk. Lol.
 
Hvor mange dyr har du hatt?
Har hatt èn hund, to katter, over 20 kaniner (nå regner jeg med kullene også), 5 høner, 2 haner, èn hest på fòr og... ja, tror det var det.
 Klem,
Rebecca

9 kommentarer

Marthe.e

20.apr.2011 kl.11:40

Her kom det mye kule svar ^^ Hesten på det nest nederste bilde er det den du har hatt på fôr? Også noen av bildene kommer over svarene du har skrevet så det er litt vanskelig og se hva det står :/ ville bare si i fra om det :D

Rebecca M. Skarpås

20.apr.2011 kl.11:50

Marthe.e: Hehe, takk! ^^ Nei, den hesten er i en dyrepark i Sverige, er bare for å illustrere hva en hest er. :P Jeg veit det, fikk ikke fikset det, derfor blir svarene på neste del litt annerledes. :)

Charlotte L.

20.apr.2011 kl.11:53

Shit :o haha, drit mange svar o.o Elsker bildene du har tatt, de er nydelige <3 :D

Rebecca M. Skarpås

20.apr.2011 kl.12:03

Charlotte L.: Aw, tusen takk! ^^

Maren Linnea

20.apr.2011 kl.21:49

Utrolig mange bra spørsmål der, spesielt siden halvparten kom fra meg (aa) Neida x)

22.apr.2011 kl.19:06

Veldig bra bilder du har tatt!! :D

Chwal

22.apr.2011 kl.20:37

Nyyyydelig hest <3

Qreme

23.apr.2011 kl.12:26

Utrolig flink til å ta bilder! <3

Vibeke Thoresen

26.apr.2011 kl.20:47

Kjekt å lese spørsmåla! :) Super søte dyr og fine bilder :D

Skriv en ny kommentar

hits