SVAR PÅ SPØRMÅLSRUNDE DEL 2

Hvem er dine bestevenner? Ingen nevnt ingen glemt. ♥ Har mange søte folk rundt meg, og er glad i dem alle
sammen. De jeg snakker om veit hvem det gjelder!
Hvem er det jeg lurer? Er emokid, har ingen venner bortsett fra mobiltelefonen min.

Hva gjør du på fritiden din?
På fritiden er jeg med vennene mine, steller med kaninene, hører på musikk, tar bilder, redigerer bilder, tegner osv. osv.Hvor mange dyr har du? 8 kaniner.
Liker du skolen? Jeg har en sterk misstanke om at jeg kommer til å kose meg på videregående skole, men ungdomsskolen jeg går på er lite trivelig.
Hvilken musikk liker du? Hører på såå mye forskjellig, så er veldig vanskelig å si. Men på topplista på spotify står det at jeg har hørt mest på Sean Paul, Honorebel, Eminem(siden når?), Admiral P, Xibit, Scrillex. Kan ha noe med at kompisen min har hørt på MIN spotify at disse er øverst, men hører på alle de MINUS Eminem.

Var det tungt å gi slipp på Josefine (jeg som fikk henne forresten)? Hei Sophie. :-) Ja, det var jo såklart tungt. Hu var kjempeherlig og så søt i personligheten.

Hvilken mat bruker du til kaninene dine?

Fra felleskjøpet.

Hvor ser du for det at du er om 10 år? Skal vi se.. da er vel jeg 25/26 år gammel. Har forhåpentligvis en jobb jeg trives med, lys og trivelig leilighet og kanskje et par unger, 1 hund og en fiiin kjæreste?

Har du kjæreste?
Nei.

Har du planer om å flytte på hybel / internat når du går på skole?
Leilighet, ja. Til høsten om jeg får skaffet meg jobb og alt order seg.

Hva synes du om at voe har 'kommet tilbake' ? Har hun? Det har jeg ikke fått med meg. Jeg har aldri vært noe spesielt fan av bloggen hennes, så for meg er det ett fett om hu blogger eller ikke.

Kunne du blogget mer? :D
Jobber med saken. Haha.

Hvor mange venner har du på blogg.no?
39 stk.

Kjøper du kanin(er) fra oppdrettere eller fra dyrebutikken?
Man veit aldri hva en kanin fra dyrebutikken bærer på, kan ha evt. tannfeil o.l, så stoler mye mer på oppdrettere jeg veit har fått god omtale. Dessuten synes jeg det er greit med papierer på kaninen, stamtavle o.l!

Om vennene dine skulle beskrive deg, hvordan ville de beskrevet deg?
Sopp, kanin, hund.. (Haha, Ajji. ♥) Æhm. Veit ikke helt, jeg. Veit at tidligere venner har stolt på meg og betrodd seg til meg på mange måter, uten at det har vært noe problem. Så regner med at de som kjenner meg ordentlig ville sagt de kan stole på meg. Folk sier "søt" ogsånt. Og kan egentlig være ordentlig bitch hvis det trengs. Ehe, vanskelig dette her.Er du selvsikker?
Ja, vil kalle meg selvsikker. Selvtilliten min har steget noe enormt på to år. For to år siden ville jeg mest sannsynlig begynt å gråte om noen sa noe stygt til meg. (Haha). Imens nå bryr det meg langt opp i ræva om folk sier jeg er stygg o.l! Kan bli frustrert hvis folk som ikke kjenner meg, tror de kjenner meg, og påstår ditt og datt, og da kan jeg "stresse" frem tårer. Lol. Men, får bare mer og mer selvtillit, så snart kommer det også til å bry meg lite.

Hvem er du forelska i?
Det veit han det gjelder. Veit du leser bloggen min, så, selv om du veit det fra før: Loveyou. ♥

Hva gjør du i friminuttene på skolen?
Sitter å prater mye tull med jentene i klassen / er i telefonen. Haha.

Navn på dyrene dine?
Teodor, Hyme, Chanel, Alika, navnløs x 4. Her ser dere ungene til Chanel:


SNAKKES - REBECCA SKARPÅS

3 kommentarer

Marthe

08.mai.2011 kl.17:50

o.o igjen har du kommet med utrolig mange kule svar ;P har lest alt denne gangen også. Det er såå utrolig bra at du har litt genialesvar og ikke bare sånn ja,nei,vet ikke, kanskje. x)

Rebecca M. Skarpås

08.mai.2011 kl.18:10

Marthe: Haha. :-D Ja, kjedelig med bare sånne svar!

Vibeke Thoresen

09.mai.2011 kl.22:23

Søte bilder! :D Helt enig med Marthe, det er kjedelig med bare ja/nei svar, liker å lese svara dine jeg! :D

Skriv en ny kommentar

hits